Over ons

Onder de naam Local4Local levert van Eldijk Horeca & Maaltijdservice lokaal vers fruit voor op de werkvloer bij bedrijven en andere instanties. Naast het leveren van lokaal en vers werkfruit kunnen wij ook in uw andere wensen voorzien. Van Eldijk Horeca & Maaltijden levert overwerkmaaltijden aan verschillende grote en kleine bedrijven.

Tonny van Eldijk

Tonny van Eldijk is bijna zijn gehele werkzame leven groenteman geweest. Hij is in 1982 begonnen als marktkoopman in een groentekraam. Vervolgens heeft hij met zijn vrouw Nanny een groente -en fruitspeciaalzaak geopend in winkelcentrum Zuiderpoort te Wijchen. Hij heeft dus de nodige expertise en ervaring op het gebied van AGF.

Naast het managen van zijn eigen winkel is Tonny op de achtergrond altijd bezig geweest met het bestuur van de Brancheorganisatie AGF. Kortom wij hebben u de nodige ervaring en expertise te bieden op het gebied van groente & fruit.

Kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan, en dit blijft zo. We controleren ons fruit ieder dag op z’n kwaliteit, maar kunnen perfectie helaas niet garanderen. Als u een product van ons krijgt waarover u niet tevreden bent kunt u van ons een vervangend product krijgen, of wij geven u geld terug.

Voor het bestellen van uw fruit voor op het werk klik hier.