Fruit en catering bestellen voor 4daagse van Nijmegen

Het volbrengen van de Vierdaagse voor deelnemer is voor een groot deel afhankelijk van de verzorging van de innerlijke mens. Bent u er al klaar voor?!

Wees je dorst of honger voor!
Wacht met drinken niet tot je dorst hebt, want dan ben je te laat. Dat geldt ook voor eten: als je honger krijgt, ben je te laat. Eet dus ook regelmatig fruit, dat wordt makkelijk door het lichaam opgenomen en geeft veel energie. Het is goed om te weten dat een uur intensief wandelen gelijk staat aan het verbranden van 60 tot 70 gram koolhydraten nodig. Met dagvers van Van Eldijk bent u goed voorbereid op een succesvolle deelname. Kijk bij Fruitkistjes wat wij zoal u te bieden hebben.


Ook drinken is belangrijk!
De temperaturen lopen regelmatig hoog op tijden de vierdaagse, dus dat betekent veel drinken. Reken op ongeveer een halve liter tot een liter per uur tijdens het wandelen. Hoeveel je precies moet drinken verschilt per persoon. Uit onderzoeken blijkt dat sommige Vierdaagse-wandelaars genoeg hebben aan 2 liter, andere deelnemers drinken wel 7 liter. Regelmatig drinken is in ieder geval belangrijk: ieder kwartier een paar flinke slokken.

Catering tijdens de 4daagse
Ondernemers nodigen graag hun klanten uit voor de vierdaagse, het is natuurlijk een uniek evenement. Een compleet verzorgde catering is daarbij altijd belangrijk en wordt hoog gewaardeerd tijdens een dergelijk evenement. Als u zoekt naar een partner die u kan voorzien van heerlijke losse hapjes, schalen, drank en aankleding. Van Eldijk groenten, Fruit en maaltijden ontzorgt en verzorgt dit graag voor u. Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag!